Φωτιά στη Θήβα: Σηκώθηκαν άμεσα εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της


Φωτιά στη Θήβα: Σηκώθηκαν άμεσα εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της


Διαφ.


Συναγερμός έχει επικρατήσει στη Θήβα και, συγκεκριμένα, την περιοχή Νεοχωράκι, λόγω φωτιάς που έχει εκδηλωθεί σε αγροτική έκταση.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν 23 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, ένα αεροσκάφος της πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο.

Συνδράμουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ, με φωτιά νωρίτερα να έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση.

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Συγκλονιστικό βίντεο από τα 1.200 μέτρα δείχνει το μέγεθος της φωτιάς – Δημόσιος κίνδυνος για την υγεία

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από ψηλά που απεικονίζουν το πυκνό σύννεφο καπνού, το οποίο προκάλεσε η έκρηξη στο εργοστάσιο ΠΑΛ στη Νέα Κηφισιά.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook απεικονίζει την πυρκαγιά από τα 1.200 μέτρα και όπως σχολιάζει σχετικά η κάπνα φεύγει πίσω από την Πεντέλη. Ήδη νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής, ώστε να κλείσουν τα παράθυρά τους καθώς ο καπνός από την φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη στο εργοστάσιο, είναι τοξική.

Ο μαύρος πυκνός καπνός που υψώνεται πάνω από το εργοστάσιο στην Κηφισιά είναι ορατός από μεγάλη απόσταση, ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις- χερσαίες και εναέριες- δίνουν μάχη με τις μεγάλες φλόγες. Η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο ΠΑΛ, στη Νέα Κηφισιά, επί της οδού Αιγιδών 9. Αμέσως μετά ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ ακούστηκαν κι άλλες εκρήξεις.


Πηγή