Ανακοινώθηκε: Ξαφνικό και πρόωρο τέλος στο Survivor 2024


Ανακοινώθηκε: Ξαφνικό και πρόωρο τέλος στο Survivor 2024


Διαφ.


Δύο εβδομάδες ακόμα ζωής έχει το Survivor 2024 και μετά τέλος. Τελείωσαν τα αστεία και ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

Κάθε κύκλος του Survivor τελείωνε με τον μεγάλο τελικό γύρω στις 10 Ιουλίου στο Γαλάτσι. Εκτός από τον τελικό Ελλάδος Τουρκία που έγινε στο Μπόντρουμ της Τουρκίας το 2019, όλοι οι άλλοι είχαν διεξαχθεί το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Φέτος όμως τα τραγικά νούμερα τηλεθέασης οδήγησαν στην απόφαση να μπει ένα πρόωρο και (όχι τόσο) ξαφνικό φινάλε στο Survivor 2024, το οποίο θα ολοκληρωθεί πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά. Η απόφαση πάρθηκε και ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ.

Ανακοινώθηκε: Ξαφνικό και πρόωρο τέλος στο Survivor 2024

Survivor 2024: Τότε πέφτει η μεγάλη αυλαία

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν χτες από τον ΣΚΑΙ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι στις 26 Ιουλίου, βάζοντας φινάλε πιο νωρίς από ποτέ. Συγκεκριμένα από το σημερινό επεισόδιο (δείτε εδώ τι γκάφα έκαναν οι άνθρωποι) μέχρι και τις 26 Ιουλίου θα δούμε 10 επεισόδια. Οκτώ από τον Άγιο Δομίνικο και 2 από το Γαλάτσι.

Αυτό που μας προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση είναι πως ο ημιτελικός και ο τελικός στο Γαλάτσι θα είναι… αγωνιστικοί! Πως θα προκύψει ο νικητής; Που θα αγωνιστούν οι παίκτες; Θα τρέξουν Βεΐκου; Όλα παραμένουν άγνωστα προς το παρόν αλλά σίγουρα ο ΣΚΑΙ σύντομα θα μας λύσει τις απορίες.


Πηγή