Κόμπιασε η Χριστίνα Σούζη με την ανακοίνωση του καιρού: «Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει έως…» (video)


Κόμπιασε η Χριστίνα Σούζη με την ανακοίνωση του καιρού: «Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει έως…» (video)


Διαφ.


Έχασε τα λόγια της η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, κατά την πρόγνωση του καιρού που θα σημειωθεί τις επόμενες ημέρες.

«Αύριο Σάββατο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη χώρα μας, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, η έντασή τους 4-6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα ηπειρωτικά έως 33-34 βαθμούς και στα νησιά έως 30-32 βαθμούς.

Δείτε επίσης: Από τον καύσωνα σε νέο κίνδυνο με τις καταιγίδες: 24ωρος «κόκκινος» συναγερμός από τον Γιώργο Τσατραφύλλια

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΒΑ 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22-33 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, και εκεί γενικά αίθριος ο καιρός, οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς.

Την Κυριακή, επίσης γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ΒΑ ορεινά το απόγευμα ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι βόρειοι άνεμοι θα έχουν ένταση 4-5 και στο Α-ΝΑ Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα αγγίξει τους 34-36 βαθμούς».

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη μέχρι και την Τρίτη 18/6


Πηγή