Survivor 2024 trailer 16/06: Ξεμπρόστιασμα Ντάνιελ, άγριος καυγάς με Δώρα – «Σε βλέπει ο κόσμος να κάνεις κρυφά…»


Survivor 2024 trailer 16/06: Ξεμπρόστιασμα Ντάνιελ, άγριος καυγάς με Δώρα – «Σε βλέπει ο κόσμος να κάνεις κρυφά…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 16/06: Το οριστικό φινάλε του Survivor για φέτος ολοένα και πλησιάζει και μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Χριστόφορου Ταξίδη μπαίνουμε σε ρυθμούς ατομικών ασυλιών.

Αυτό σημαίνει πως πλέον έχουν μείνει μόλις πέντε παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης και οι προσωπικές κόντρες πια πάρα σε… άλλο επίπεδο! Αυτό γίνεται ξεκάθαρα φανερό και μέσα από το νέο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα. Εκεί κυριαρχεί η κόντρα Δώρας Νικολή και Ντάνιελ Νούρκα.

Οι δύο εκ των πέντε που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση και ο Ντάνιελ σπεύδει να ξεμπροστιάσει την Δώρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις, είναι άσχημο γι’ αυτούς που σε βλέπουν».

Survivor 2024 trailer 16/06: Όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Survivor 2024: Τραγική απόφαση του Ατζούν και του ΣΚΑΪ – Απόρησαν στην παραγωγή με την επιλογή τους

Survivor 2024: Είναι πραγματικότητα, ότι το Survivor την φετινή σεζόν δεν έχει πετύχει σε καμία περίπτωση, με τα μονοψήφια να έχουν γίνει κανονικότητα και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να αναζητά τη λύση μαζί με τον ΣΚΑΪ για το μέλλον.

Τα νούμερα δεν έχουν δικαιώσει το ριάλιτι επιβίωσης, ακόμη και τώρα που βρίσκεται στις πιο κρίσιμες στιγμές του, φτάνοντας πολύ κοντά στην ημέρα, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του, με την χθεσινή (13/6) ημέρα να είναι επίσης χαρακτηριστική, μετρώντας μόλις 9.3% στο δυναμικό κοινό και υπολειπόμενο κατά πολλές μονάδες από τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα.

Εντύπωση, δε, προκαλεί το γεγονός, ότι σήμερα (14/6) υπάρχει κανονικά επεισόδιο, κάτι που μάλλον σημαίνει πως… μάλλον δεν έχει πάρει κανείς το μήνυμα στην παραγωγή, σε μια μέρα όπου υπάρχει τελικός στην Basket League για τον τίτλο, καθώς και η πρεμιέρα του Euro 2024.


Πηγή