Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν έχω χρόνο για το παιδί. Είμαι ερωτευμένος, θέλω να μυρίζω τη Δέσποινα, να την αναπνέω» (video)


Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν έχω χρόνο για το παιδί. Είμαι ερωτευμένος, θέλω να μυρίζω τη Δέσποινα, να την αναπνέω» (video)


Διαφ.


Μια εφ’ όλης της ύλης και εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Φυσικά, αναφέρθηκε και στον έρωτά του με τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

«Δυστυχώς δεν φοβάμαι. Δεν έκοψα το κάπνισμα, καπνίζω, αλλά πολύ λιγότερο. Πίνω πολύ λιγότερο. Προσέχω με έναν τρόπο, αλλά δεν φοβήθηκα. Ανακάλυψα ότι τελικά δεν φοβάμαι τον θάνατο μετά από αυτό το περιστατικό. Εννοείται ότι “πλήρωσα” τη ζωή που έκανα. Η ζωή που έκανα ήταν μέσα στις καταχρήσεις, από μηδέν ηλικία μέχρι και σήμερα. Τον έχω πιέσει πολύ τον οργανισμό μου», είπε αρχικά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να την ξαναζήσω τη ζωή, αλλά με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους σε μικρή ηλικία. Αλλά η αλητεία αυτή που έζησα μου άρεσε».

«Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος»

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μπαμπάς το 2024, γιατί δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί. Είναι κάτι που το ζω ενοχικά κιόλας. Με ταλαιπωρεί αυτό το πράγμα», ανέφερε στη συνέχεια για το παιδί που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δείτε επίσης: Τα αποκάλυψε όλα η Δέσποινα Βανδή για τον γάμο: «Σε λίγα χρόνια η ζωή μου θα είναι όμορφη και γεμάτη με τον Βασίλη…» (video)

Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή, δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ερωτευμένος. Όπως λέει ένας ποιητής που μου αρέσει “Πάσχω από πυρκαγιά καρδίας. Στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται”. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα, τον απολαμβάνω. Δε βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν φωτογραφία, από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο κανονικοί άνθρωποι».

Και τόνισε για τα «πεσίματα» που τους έγιναν: «Ήταν χυδαιόητα, δεν υπάρχει καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί οι οποίοι λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους, ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους, σχολιάζουν. Να ένα από τα πράγματα που δε θα ήθελα να ξαναζήσω… Αυτό το κυνήγι. Λες και τους δίνεις το δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου. Σήκωσα ναι το τηλέφωνο για να πω “τι είναι αυτά που λέτε;” και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω σε άνθρωπο».

Για τον σάλο που είχε γίνει με το ζεϊμπέκικό του, επισήμανε: «Με νευρίασε ο Πούμπουρας, δε μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, να βγαίνει και να κάνει όλο αυτό το σόου… Κι αυτό ως χυδαιότητα το εισέπραξα. Τώρα για τη στολή που βγήκε, οκ, γέλασα. Δεν το μετάνιωσα το ζεϊμπέκικο. Είσαι με τα καλά σου; Αυτό το πράγμα το έκανα πάντα. Το χόρεψα για τον έρωτα».

«Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε»

«Όταν άκουσα τη Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε. Μου αρέσουν αυτά. Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Υπάρχει πάθος. Θέλω να τη ζω, να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να την αναπνέω. Είναι χαζή ερώτηση αν θα την παντρευτώ. Αν θα το κάνω, θα το πω;», σημείωσε στο τέλος για τη σύντροφό του και αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του μαζί της, γι’ αυτό και φτιάχνουν ένα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουν.


Πηγή