Ζητωκραυγάζουν τα πλήθη στη Βρετανία: Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ


Ζητωκραυγάζουν τα πλήθη στη Βρετανία: Κέιτ Μίντλετον και βασιλιάς Κάρολος βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ


Διαφ.


Την πρώτη επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου, έχοντας στο πλευρό της τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, που δίνει επίσης μάχη με τον καρκίνο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 15/6, η πριγκίπισσα της Ιουλίας και ο βασιλιάς Κάρολος συμμετείχαν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο κέντρο του Λονδίνου για τα γενέθλια του εκάστοτε μονάρχη.

Παρά την περιπέτεια της υγείας τους, και οι δύο εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μετά το τέλος της παρέλασης.

Μαζί στα δύσκολα βασιλιάς Καρόλος και Κέιτ Μίντλετον

Ο Βρετανός μονάρχης και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολούθησαν τις επιδείξεις από τα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και χαιρέτησαν τα συγκεντρωμένα πλήθη. Δεν ήταν λίγοι που τους χειροκρότησαν και ζητωκραύγασαν για το σθένος που δείχνουν μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία.

Θυμίζουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε χθες (14/6) νέες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας της. Όπως τόνισε, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά συνεχίζει κανονικά να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με την αγάπη του κόσμου να της δίνει δύναμη. Όταν είχε αποκαλύψει ότι νοσεί με καρκίνο, ο Βασιλιάς Κάρολος είχε εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπό της νύφης του, και έλεγε πως είναι περήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ασθένειά της.


Πηγή