Survivor 2024 trailer 16/06: Βάζει σε όλους χέρι! «Δεν μπορώ να το διανοηθώ – Τι κάνεις εκεί…»


Survivor 2024 trailer 16/06: Βάζει σε όλους χέρι! «Δεν μπορώ να το διανοηθώ – Τι κάνεις εκεί…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 16/06: Το μεγαλειώδες φινάλε του Survivor για φέτος πλησιάζει και μπαίνουμε οριστικά στην εποχή των ατομικών ασυλιών, άρα στο εξής οι μάχες είναι… όλοι εναντίον όλων.

Αυτό σημαίνει πως πλέον έχουν μείνει μόλις 5παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης και οι προσωπικές κόντρες δίνουν και παίρνουν! Αυτό γίνεται ξεκάθαρα φανερό και μέσα από το νέο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα. Εκεί κυριαρχεί η κόντρα Δώρας Νικολή και Ντάνιελ Νούρκα.

Οι δύο εκ των πέντε που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση και ο Ντάνιελ σπεύδει να ξεμπροστιάσει την Δώρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις, είναι άσχημο γι’ αυτούς που σε βλέπουν». Από το trailer φαίνεται και το μίνι ξέσπασμα του Φάνη Μπολέτση, που φωνάζει πως δεν μπορεί να διανοηθεί όσα βλέπει από τους αντιπάλους του.

Survivor 2024 trailer 16/06: Όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Survivor 2024: Άγιος Δομίνικος από χρυσό για τον Χριστόφορο Ταξίδη! Με τόσα χρήματα γύρισε Ελλάδα

Survivor 2024: Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Χριστόφορο Ταξίδη το βράδυ της Παρασκευής (14/06), όταν και ολοκληρώθηκε η 23η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης, με την αποχώρησή του να καθορίζει την τελική πεντάδα.

Ο Ταξίδης είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα των Κόκκινων, ήταν όμως ο πιο αδύναμος αγωνιστικά από τους τρεις που είχαν απομείνει σε αυτή.

Survivor 2024: Πόσα χρήματα έβγαλε ο Χριστόφορος Ταξίδης

Η συμφωνία που είχε κάνει εκείνος με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν για 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Μιας λοιπόν που ο Χριστόφορος δεν μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι, αλλά έμεινε στον Άγιο Δομίνικο 16 εβδομάδες, κέρδισε 16.000 ευρώ συνολικά!

Survivor 2024: Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Την Κυριακή 16/6 με Τρίτη 18/6 θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλιο από τα οποία θα βγουν οι υποψήφιοι, ενώ την Τετάρτη 19/6 οι παίκτες θα παίξουν για το έπαθλο της επικοινωνίας και θα δούμε και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, καθώς θα είναι η τελευταία ημέρα που θα έχουν ως συμμάχους τους τους Τούρκους.

Την Πέμπτη 20/6 θα προβληθεί και η τελευταία μονομαχία αποχώρησης, από την οποία θα μείνουν 4 παίκτες, ενώ την Κυριακή 23/6 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας για το αυτοκίνητο.

Την Δευτέρα 24/6 θα γίνει και ο δεύτερος αγώνας για το αυτοκίνητο και θα ακολουθήσει το τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς, ενώ την Τρίτη 25/6 θα προβληθεί live ο αγωνιστικός ημιτελικός της τελικής 4άδας. Το τέλος, έτσι, θα γραφτεί την Τετάρτη 26/6 όπου ξανά σε live θα γίνει ο μεγάλος τελικός.


Πηγή