Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον γνωστό ποινικολόγο: Η πρώην σύζυγός του τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία!


Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον γνωστό ποινικολόγο: Η πρώην σύζυγός του τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία!


Διαφ.


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου, που κρατείται στη ΓΑΔΑ για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, στις 16 Οκτωβρίου του 2017, η πρώην γυναίκα του ποινικολόγου και μητέρα των δύο παιδιών τους, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αναφορά της Αστυνομίας για το παραπάνω περιστατικό, «στις 16/10/2017 και ώρα 09.00, υπεβλήθη μήνυση στην υπηρεσία μας από την (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία της πρώην συζύγου του 52χρονου δικηγόρου) και μητέρας των παιδιών του, σε βάρος του δικηγόρου για παράβαση του νόμου 3500/06 « Νόμος περί ενδοοικογενειακής βίας» πράξη που έλαβε χώρα την 14/10/2017 και ώρα 16:40 στα (σ.σ αναφέρεται η οδός) βόρεια προάστια Αττικής.

Σημειώνεται ότι, ο γνωστός ποινικολόγος είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και κρατείται μετά την προθεσμία που έλαβε από την ανακρίτρια για να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν με την νυν σύζυγό του.


Πηγή