Επανέρχεται ο εφιάλτης σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου: «Νέος καύσωνας θα φέρει τη θερμοκρασία στους 40 βαθμούς, 72 δύσκολες ώρες από…»


Επανέρχεται ο εφιάλτης σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου: «Νέος καύσωνας θα φέρει τη θερμοκρασία στους 40 βαθμούς, 72 δύσκολες ώρες από…»


Διαφ.


Ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει να μας προειδοποιεί έντονα για όσα θα μας περιμένουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας πως η θερμοκρασία εκ νέου θα «αγγίξει» τους 40 βαθμούς.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, όπως έχει γίνει γνωστό και από τις γενικές προγνώσεις, μίλησε για τους ισχυρούς ανέμους, που θα επικρατήσουν στην χώρα μας, προσθέτοντας ωστόσο, ότι μπορεί να φτάσουμε ξανά στα 40άρια στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η ανάλυση τω επόμενων ημερών από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 23 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας!

Εως και το παραπάνω χρονικικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς βροχών ενώ οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως απο το ύψος των Σποράδων και νοτιοτερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις κυκλάδες 8 μποφόρ!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους και καλή εβδομάδα!

Με εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου».


Πηγή