Survivor 2024 spoiler 17/06: Έχεις πρόβλημα μεγάλο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 17/06: Έχεις πρόβλημα μεγάλο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 17/06: Φτάνουμε στο φινάλε και για το φετινό Survivor, με τους παίκτες να είναι πια πέντε στον Άγιο Δομίνικο και τέσσερις να απομένουν στο τέλος της εβδομάδας αυτής, παλεύοντας για τον τίτλο του νικητή, την κούπα και τα 100.000 ευρώ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο νικητής δε θα κριθεί από ψηφοφορία του κοινού, αλλά με κάποιο αγώνισμα, όπως έγινε και στο τουρκικό Survivor. Από τη στιγμή, που μιλάμε για την ίδια παραγωγή, λογικά το ίδιο θα συμβεί και στο Άλσος Βεΐκου και πρέπει να περιμένουμε μια μάχη… μέχρι τέλους ανάμεσα σε όσους απομείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, για να ζήσουν αυτή την πολύ ξεχωριστή εμπειρία.

Πολύς κόσμος τα προηγούμενα χρόνια, άλλωστε, το θεωρούσε πολύ πιο δίκαιο ο νικητής να αναδεικνύεται με τέτοια κριτήρια και, πράγματι, φαίνεται πιο σωστό, αν και αυτό έχει επιρροή αρνητική στην τηλεθέαση, κάτι που μελλοντικά η παραγωγή πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της. Σε κάθε περίπτωση, πάμε για ένα δραματικό φινάλε, που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Survivor 2024 spoiler 17/06: Ο δεύτερος παίκτης που μπαίνει στο μάχη για μια θέση στην τετράδα

Μέχρι τότε, όμως, πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα αγωνιστούν στο τέλος του ριάλιτι μεταξύ τους για το μεγάλο έπαθλο και ποιος είναι αυτός, που έφτασε στην πηγή, αλλά θα παρακολουθήσει τους φιναλίστ ως θεατής από την εξέδρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα άπραγος αγωνιστικά, αλλά γεμάτος εμπειρίες.

Για να γίνει αυτό γνωστό, πρέπει να μάθουμε ποιοι θα είναι πρωτίστως οι υποψήφιοι μονομάχοι για την τελευταία μονομαχία στο νησί. Ήδη η Δώρα Νικολή είναι υποψήφια και, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Γκιουλέκας, μετά τη διαφαινόμενη επικράτηση του Φάνη Μπολέτση, δε γλιτώνει τη δική του υποψηφιότητα και θα βρίσκεται επίσης σε «αναμμένα κάρβουνα».


Πηγή