Τρισευτυχισμένη η Ελένη Μενεγάκη: Τα χαρμόσυνα έγιναν γνωστά και όλοι εύχονται στην παρουσιάστρια


Τρισευτυχισμένη η Ελένη Μενεγάκη: Τα χαρμόσυνα έγιναν γνωστά και όλοι εύχονται στην παρουσιάστρια


Διαφ.


Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα σημαντικό λόγο να χαρεί και να… γλεντήσει ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για την οικογένειά της, περνώντας ευχάριστες στιγμές το τελευταίο διήμερο.

Η παρουσιάστρια, που προ ημερών δεν πέρασε και πολύ ευχάριστα, κάθε Παρασκευή φεύγει με το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα για την Άνδρο μετά το τέλος της εκπομπής στο Mega και επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Η ξεχωριστή στιγμή του αδελφού της Ελένης Μενεγάκη

Αυτό το Σάββατο (15/6), λοιπόν, ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος πάντρεψε στην Άνδρο ένα φιλικό του ζευγάρι και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο στο νησί. Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πει κατά καιρούς ότι ο αδελφός της είναι το στήριγμά της, το καταφύγιό της.

Ο 38χρονος Θοδωρής Μισόκαλος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και στην Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό. Εδώ και χρόνια εργάζεται στις επιχειρήσεις του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ.

Ο γάμος όπου ήταν κουμπάρος ο Θοδωρής Μισόκαλος

Ο γάμος με... στεφάνι από τον Θοδωρή Μισόκαλο


Πηγή