Παλαιό Φάληρο: Ξυλοκόπησαν άγρια και δάγκωσαν ελεγκτή εισιτηρίων σε λεωφορείο – «Με χτυπούσαν στο κεφάλι με κλειδί…» (video)


Παλαιό Φάληρο: Ξυλοκόπησαν άγρια και δάγκωσαν ελεγκτή εισιτηρίων σε λεωφορείο – «Με χτυπούσαν στο κεφάλι με κλειδί…» (video)


Διαφ.


Προβληματισμό εγείρει η επίθεση που δέχτηκε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ από επιβάτες.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR, το περιστατικό έλαβε χώρα στο δρομολόγιο του λεωφορείου Α2 στη λεωφόρο Αμφιθέας, με το θύμα της επίθεσης να αναφέρει ότι ένας από τους άνδρες που του επιτέθηκε, τον δάγκωσε.

«Δεν το κατάλαβα, σήμερα μου το είπε ο ιατροδικαστής. Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν στο κεφάλι, με χτυπούσαν με κλειδί από μηχανάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ελεγκτής πρόσθεσε ότι αφού τον ξυλοκόπησαν οι τρεις δράστες, επιχείρησαν να του αρπάξουν και το τσαντάκι. Λίγη ώρα αργότερα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών ανδρών. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς κι έναν Αλβανό.

Συγκλονίζει στην κατάθεσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Αιμορραγούσα! Με πρόλαβε και πήρε το κινητό μου για να μην πατήσω το κουμπί πανικού»

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει, ενώ το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίματα», συγκλονίζει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, περιγράφοντας τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

«Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε και συνεργάτες στο γραφείο. Χθες 15/06/2024 πήγαμε μαζί σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη στα νότια προάστια με μια μεγάλη παρέα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 23.30 λογομαχήσαμε για μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα γιατί εγώ κοίταζα το κινητό μου και ο σύζυγός μου δεν ξέρω τι θεώρησε πάντως μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας» φέρεται να είπε στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το Tlive.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλούσα με την αδερφή μου στην οποία είχα αφήσει το παιδί μου για να βγούμε και η οποία μου έστελνε βιντεάκια με τη μικρή μου. Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί.

Εγώ επειδή τον είδα σε κατάσταση άνευ λόγου έξαλλη τον ακολούθησα και φύγαμε για να μην εκτεθούμε μπροστά σε φίλους μας και στον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο άρχισε να με βρίζει και μου έριξε την πρώτη μπουνιά» συγκλονίζει.


Πηγή