Survivor 2024 spoiler: Σκάνδαλο με τον Φάνη Μπολέτση – Κόπηκε στο μοντάζ, έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος


Survivor 2024 spoiler: Σκάνδαλο με τον Φάνη Μπολέτση – Κόπηκε στο μοντάζ, έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler: Για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο του Survivor 2024 βρίσκεται ο Φάνης Μπολέτσης, με τους χρήστες του διαδικτύου να παρατηρούν μια απίστευση λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες οι μπλε κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, εκεί που πήραν μαζί τους και την Κατερίνα Δαλάκα, με όλους τους παίκτες να μιλούν στο τηλέφωνο με την οικογένειά τους.

Καλά ως εδώ. Ο καθένας λοιπόν μίλησε με δύο πρόσωπα της οικογένειας του και ο Φάνης Μπολέτσης, όταν έφτασε η σειρά του επικοινώνησε τηλεφωνικά με την μητέρα του και τον πατέρα του. Και τα δύο αποσπάσματα μας τα έδειξε κανονικά ο ΣΚΑΙ! Τι συνέβη όμως μετά;

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 18/06: Παραμάζωμα λέμε! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας

Survivor 2024 spoiler: Σκάνδαλο με τον Φάνη Μπολέτση - Κόπηκε στο μοντάζ, έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος

Survivor 2024 spoiler: Σκάνδαλο με τον Φάνη Μπολέτση

Όπως αποκαλύπτει μια φαν του Survivor 2024 με βίντεό της στο Youtube, αν μπει κανείς σε ολόκληρο το επεισόδιο της Πέμπτης στην web tv του ΣΚΑΙ θα παρατηρήσει κάτι το… ύποπτο! Γιατί ενώ το έδειξε το κανονικά το απόσματα αυτό ο ΣΚΑΙ, στην web tv έχει κοπεί! Και για ποιο μέρος του επεισοδίου μιλάμε; Εκεί όπου ο Φάνης Μπολέτσης μιλάει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του.

Ενώ στο επεισόδιο λοιπόν φαίνεται κανονικά ο Φάνης να μιλάει με την μητέρα του, όταν φτάνει στο σημείο να μιλήσει και με τον πατέρα του «κόβεται». Πρόκειται για κάποιο λάθος ή κάτι άλλο έχει συμβεί;


Πηγή