Survivor 2024 trailer 18/06: Ο Λιανός το ανακοινώνει οριστικά προτού οι παίκτες γυρίσουν στην Ελλάδα – «Είναι η τελευταία φορά – Πάει τελικό όποιος…»


Survivor 2024 trailer 18/06: Ο Λιανός το ανακοινώνει οριστικά προτού οι παίκτες γυρίσουν στην Ελλάδα – «Είναι η τελευταία φορά – Πάει τελικό όποιος…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 18/06: Η μεγάλη στιγμή έφτασε πια. Το Survivor ολοκληρώνεται, σιγά σιγά, ως προς τη δράση του στον Άγιο Δομίνικο, κι έχει απομείνει πια η τελική φάση στο Άλσος Βεΐκου, εκεί όπου τέσσερις είναι οι παίκτες, που θα διεκδικήσουν την νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιανός συγκεντρώνει τους πέντε παίκτες, που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή, αναφέροντάς τους πως είναι ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας αυτός, όπου θα αγωνιστούν στο νέο επεισόδιο, με αυτόν που κερδίζει το κολιέ επί της ουσίας να παίρνει θέση για αυτή την τελική φάση, που αναφέραμε.

Survivor 2024 trailer 18/06: Η μεγάλη στιγμή για όλους τους παίκτες έφτασε

Οι παίκτες παλεύουν με κάθε τρόπο, ώστε να κερδίσουν αυτή την ατομική ασυλία, η οποία οδηγεί… κατευθείαν στο Γαλάτσι, έχοντας την υποχρέωση να πετύχουν την νίκη σε αυτή την καθοριστική αναμέτρηση για το μέλλον τους στο ριάλιτι, αποφεύγοντας έτσι την υποψηφιότητα και την πιθανότητα να χρειαστεί να μονομαχήσουν, τη στιγμή που κάποια… αισθήματα στην Ελλάδα τους περιμένουν.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, αμέσως μετά, τους αναφέρει πως είναι η τελευταία τους ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού κι εκεί αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα, με τρεις παίκτες στο τέλος της βραδιάς να μαθαίνουν, ότι πρέπει να δώσουν μία ακόμη μάχη για την επιβίωση.

Δείτε το trailer:


Πηγή