Survivor 2024 trailer 19/06: «Καταρρέουν» όλοι μετά την τελευταία ανακοίνωση του Λιανού πριν από το γυρισμό στην Ελλάδα – «Σας κράτησα το καλύτερο…»


Survivor 2024 trailer 19/06: «Καταρρέουν» όλοι μετά την τελευταία ανακοίνωση του Λιανού πριν από το γυρισμό στην Ελλάδα – «Σας κράτησα το καλύτερο…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 19/06: Στο τέλος του έχει φτάσει πια το Survivor, με τους παίκτες να θέλουν οπωσδήποτε να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για το Γαλάτσι, παίρνοντας το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα πολύ σύντομα και… ετοιμάζοντας βαλίτσες για να διεκδικήσουν την κούπα ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Λιανός, όμως, έχει πρώτα μια πολύ σημαντική ανακοίνωση να κάνει σε άπαντες, καθώς αγωνίζονται στο τελευταίο αγώνισμα επικοινωνίας της χρονιάς. Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να λυγίσουν μπροστά σε αυτή την ενημέρωση.

Survivor 2024 trailer 19/06: Η ενημέρωση του Λιανού στο τελευταίο αγώνισμα επικοινωνίας κάνει τους πάντες να λυγίσουν

Η Δώρα Νικολή, ακόμη περισσότερο, συγκινείται με την προοπτική να μιλήσει στον πατέρα και το σύζυγό της, επισημαίνοντας τη σημασία των δύο ανδρών στη ζωή της και κάνοντας τους υπόλοιπους να «καταρρεύσουν» με τα ιδιαίτερα λόγια, που διάλεξε να χρησιμοποιήσει.

Ο Λιανός, όπως αναφέρει, κράτησε πραγματικά… το καλύτερο για το τέλος, με τη μονομαχία να ακολουθεί αμέσως μετά ανάμεσα στους τρεις, που διεκδικούν το να παραμείνουν στο παιχνίδι και να ενταχθούν στην τελική τετράδα, που φτάνει στην τελική φάση.

Δείτε το trailer:


Πηγή