Ραγδαίες εξελίξεις: Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του νωρίτερα


Ραγδαίες εξελίξεις: Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του νωρίτερα


Διαφ.


Στο Αστυνομικό Τμήμα εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο, μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος πήγε από μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Νωρίτερα, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του δικηγόρου μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η 37χρονη δικηγόρος μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού ενημέρωσε την ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της. Μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Απόστολος Λύτρας: Δεν θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου

Ο Απόστολος Λύτρας, κατά την παράδοσή του στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, που οδήγησαν τελικά στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Δήλωσε ότι δεν θα έβαζε ποτέ κανέναν να απειλήσει τη σύζυγό του, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι κατακριτέα η πράξη του και θα πληρώσει το λάθος του.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Και με την πρώην σύζυγο μου η Σοφία διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο που πήγε είμαστε στο ίδιο γραφείο», δήλωσε ο ποινικολόγος.

«Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό και δε θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα και θα πληρώσω για το λάθος μου», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.


Πηγή