Έκτακτο: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Το θύμα ζήτησε προσωρινή κράτηση του ποινικολόγου


Έκτακτο: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Το θύμα ζήτησε προσωρινή κράτηση του ποινικολόγου


Διαφ.


Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Απόστολου Λύτρα εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης 19/6, λίγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στην άρση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και αντικαταστάθηκαν με προσωρινή κράτηση, κάτι που ζητήθηκε από το θύμα, αφού χθες το βράδυ έφτασαν στο σπίτι της ένας συνεργάτης της, η πρώην σύζυγός του και η μεγάλη κόρη του, ενώ την συμπεριέλαβαν σε συνομιλίες με τον ποινικολόγο παρά την απαγόρευση.

Αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης, ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές. Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, η απαγόρευση να πλησιάζει με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.


Πηγή