59 χρόνια μετά – «Έγινε αυτό που δεν έπρεπε»: Μαθεύτηκε η αλήθεια για τη 1η νύχτα γάμου Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ!


59 χρόνια μετά – «Έγινε αυτό που δεν έπρεπε»: Μαθεύτηκε η αλήθεια για τη 1η νύχτα γάμου Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ!


Διαφ.


Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ προσπάθησαν για πολλά χρόνια να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό αυτό που συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Ειδικότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 1965, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο λόφο των Δελφών, θέλοντας να μην πάρει έκταση ο γάμος τους, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού χιλιάδες θαυμαστές τους είχαν φτάσει από νωρίς εκεί.

Ο ηθοποιός ήταν εκεί, μαζί με τους γονείς και τον αδερφό του, ένα τέταρτο πριν, ενώ η Ελληνίδα σταρ έφτασε στην ώρα της ακριβώς, μαζί με μητέρα και τα αδέρφια της.

Δείτε επίσης: Το θρυλικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Ο χορός του ανατριχιάζει πάνω 1.100.000 κόσμο μέχρι σήμερα

Το επτασφράγιστο μυστικό Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Όλα φαίνονταν παραμυθένια, αλλά μετά το γλέντι, όταν έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο, σύμφωνα με φήμες, η ηθοποιός έφαγε ξύλο από τον άντρα της, ένα μυστικό που η ίδια κρατούσε επτασφράγιστο.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το χαστούκι και ο χωρισμός με κορυφαία ηθοποιό, όταν ερωτεύτηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο έρωτας ΒουγιουκλάκηΠαπαμιχαήλ αποτελεί ακόμη και σήμερα μία από τις αγαπημένες ιστορίες του κόσμου. Όμως λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως ξεκίνησε και κυρίως πως ο αγαπημένος ηθοποιός έληξε άδοξα τη σχέση του με τη Δέσπω Διαμαντίδου, προκειμένου να είναι μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ιστορία αγάπης της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είναι από τις πιο αγαπημένες του κοινού και μέχρι και σήμερα όλο και κάτι θα γράφεται και θα ακούγεται για αυτήν. Ένας έρωτας θυελλώδης που έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας σε φαντασία και πάθος, ακόμη κι ένα σενάριο.

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου μπορεί να έπαιξαν στις πιο αγαπημένες ερωτικές κομεντί, όμως, ο δικός τους έρωτας που βίωσαν σε μέγιστο βαθμό, εκτός σεναρίου και προβολέων, δεν είχε να ζηλέψει το παραμικρό.


Πηγή