Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Χρωστά 2.000 ευρώ για το ενοίκιο, απλήρωτα 11 άτομα από το γραφείο του


Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Χρωστά 2.000 ευρώ για το ενοίκιο, απλήρωτα 11 άτομα από το γραφείο του


Διαφ.


Πνιγμένος στα χρέη φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή μετά τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, Σοφία, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει καταβάλει το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του. Επιπλέον, ένας στενός του συνεργάτης αναγκάστηκε να πληρώσει από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι στην Κρήτη που έπρεπε να πραγματοποιήσει σήμερα. Παράλληλα, και οι ασκούμενοι δικηγόροι στο γραφείο του έχουν συμβάλει οικονομικά για τις επαγγελματικές του ανάγκες.

Θα μπει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σε λίγη ώρα. Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά από μήνυση της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Σήμερα το πρωί στις 09:00, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «ΔΔώσε τα ρούχα και τα λεφτά».


Πηγή