Survivor 2024 spoiler: Απίστευτη γκάφα από την παραγωγή – Μεγάλο φάουλ του Ατζούν


Survivor 2024 spoiler: Απίστευτη γκάφα από την παραγωγή – Μεγάλο φάουλ του Ατζούν


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler: Τι είδαμε στο χθεσινό (19/06) επεισόδιο του Survivor 2024 που μας έκανε μεγάλη και αρνητική εντύπωση.

Συγκεκριμένα ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή φαίνεται πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα για το φετινό Survivor και αυτό το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Έτσι και χτες έπεσαν σε μια μεγάλη γκάφα που όσοι είναι φαν του Survivor την γνωρίζουν καλά.

Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθούν να κάνουν, όσο γίνεται, πιο αληθοφανές τα επεισόδια που βλέπουμε. Από την πρώτη μέρα του φετινού κύκλου έχουν παλέψει ώστε να περιοριστούν τα spoilers και η αλήθεια είναι πως φέτος το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, αφού τις τελευταίες φαίνεται πως έχουν πετάξει λευκή πετσέτα. Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι γνωρίζουμε εδώ και 10 μέρες ότι από το Survivor 2024 έχει αποχωρήσει και η Δώρα Νικολή, κάτι που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Survivor 2024 spoiler: Απίστευτη γκάφα από την παραγωγή - Μεγάλο φάουλ του Ατζούν

Αυτό όμως που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο δεν έχει προηγούμενο. Σίγουρα από την στιγμή που δεν πρόκειται για live μετάδοση (άλλωστε η διαφορά ώρας με τον Άγιο Δομίνικο δεν θα άφηνε ανοικτή την προοπτική αυτή) η παραγωγή προσπαθεί να φέρει το επεισόδιο όσο πιο κοντά γίνεται στα πραγματικά γεγονότα ώστε να περιοριστούν οι διαρροές. Ωστότο το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί η μπάλα.

Survivor 2024 spoiler: Ποια είναι η τεράστια γκάφα της παραγωγής;

Το επεισόδιο που είδαμε χτες έχει γυριστεί εδώ και 2 εβδομάδες. Ούτε 2, ούτε 3, ούτε 4 μέρες που ήταν η πραγματική διαφορά στα επεισόδιο προ λίγων μηνών. Ωστόσο αυτό που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (19/06) ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα είδαμε για τελευταία φορά τους Έλληνες να αγωνίζονται μαζί με τους Τούρκους παίκτες.

Survivor 2024 spoiler: Απίστευτη γκάφα από την παραγωγή - Μεγάλο φάουλ του Ατζούν

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μόνο με την βασική διαφορά πως το τουρκικό Survivor έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες. Πριν 5 μέρες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός στο Μπόντρουμ (δείτε εδώ), με τους Τούρκους παίκτες να έχουν επιστρέφει στην πατρίδα τους πάνω από 10 μέρες. Επομένως το χθεσινό επεισόδιο πρέπει να ήταν πίσω ακόμα και 20 μέρες. Κάπου ξέφυγε το πράγμα παιδιά…


Πηγή