«Χείμαρρος» κατά της Ζήνας Κουτσελίνη η Super Κική: Την τελείωσε με 16 λέξεις (photo)


«Χείμαρρος» κατά της Ζήνας Κουτσελίνη η Super Κική: Την τελείωσε με 16 λέξεις (photo)


Διαφ.


Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, η Σούπερ Κική τοποθετήθηκε για το θέμα, κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ήταν «αιχμηρή» κατά της παρουσιάστριας.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Κάτι του έκανε δεν την έδειρε ξαφνικά. Εδώ είναι Βαλκάνια, όχι Σουηδία, αυτή θέλει να τον κλείσει φυλακή»

Οι δηλώσεις της Σούπερ Κική για την Ζήνα Κουτσελίνη

Η γνωστή influencer, που έχει δείξει ότι δε διστάζει να σχολιάσει δημοσίως πολλά θέματα, έγραψε:

«Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις να φας ένα μπέργκερ; Μέχρι ξεπλένης ξυλοφόρων ανδρών είσαι ικανός να γίνεις! Πάλι καλά που οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν μπατίρια και μάς πήγαιναν στα Goody’s τα Σάββατα».

Ουσιαστικά, η Σούπερ Κική ειρωνεύεται τη Ζήνα Κουτσελίνη που είπε στην εκπομπή της ότι στα δύσκολα παιδικά της χρόνια δεν είχε χάμπουργκερ και τσίζμπεργκερ.

«Χείμαρρος» κατά της Κουτσελίνη η Super Κική

Σας θυμίζουμε ότι οι δύο γυναίκες έχουν κόντρα από τότε που συναντήθηκαν στα πλατό της εκπομπής The 2Night Show, όπου δημιουργήθηκε “επεισόδιο” μεταξύ τους, που είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον η Ζήνα Κουτσελίνη από τη συνέντευξη.


Πηγή