Άσχημη τροπή από την Χριστίνα Σούζη: «Ύπουλο φαινόμενο ενόψει Αγίου Πνεύματος…»


Άσχημη τροπή από την Χριστίνα Σούζη: «Ύπουλο φαινόμενο ενόψει Αγίου Πνεύματος…»


Διαφ.


Καιρός: Ευχάριστα νέα, κατά κύριο λόγο, είχε η Χριστίνα Σούζη για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες, με το βλέμμα στραμμένο πλέον στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η ίδια μίλησε για την πτώση των ανέμων, αλλά και την… ύπουλη ζέστη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, υπό τον κίνδυνο πυρκαγιών. Παράλληλα, καταστροφή από τον Τάσο Αρνιακό: «Οι χειρότερες 24 ώρες!…»

«Εξασθένηση των ανέμων θα έχουμε από αύριο σε όλη τη χώρα, γεγονός ευχάριστο όσον αφορά τον κίνδυνο για πυρκαγιές, ωστόσο δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Και αυτό γιατί οι συνθήκες καύσωνα θα παραμείνουν στην ελληνική επικράτεια, συνεχίζοντας να μας χτυπούν τα 40άρια που βλέπουν εδώ και καιρό.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος θα γίνει με πολύ καλές συνθήκες, αφού ο αέρας θα έχει πέσει για τα καλά. Το μόνο ύπουλο φαινόμενο λοιπόν που παραμένει είναι η πολλή ζέστη, που διατηρεί τον κίνδυνο για πυρκαγιές, γι’ αυτό πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους», επεσήμανε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη

8αρι από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Κολασμένο τοπίο! Δυστυχώς αυτό που έρχεται χρειάζεται…»

Καιρός: Μια πάρα πολύ δύσκολη και επικίνδυνη μέρα από πλευράς ανέμων είναι η σημερινή (21/06) και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είχε προειδοποιήσει από την Τετάρτη (χτες δεν εμφανίστηκε) για τα ισχυρά μποφόρ που περιμένουμε την Παρασκευή και αναμένεται να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν ακόμα και τους 40 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα ισχυρά μποφόρ δημιουργούν ένα κολασμένο τοπίο που μπορεί να προκαλέσει πάρα πολύ ισχυρές πυρκαγιές.

Γι’ αυτό (κυρίως) η σημερινή μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους! Επειδή όμως περισσότερα γνωρίζει ο Γιάννης Καλλιάνος πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για Παρασκευή και Σάββατο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή