Το είπε ξανά και ξανά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και μας ανησυχεί: «Μεγάλη προσοχή στον κίνδυνο που υπάρχει – Για 24 ώρες…»


Το είπε ξανά και ξανά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και μας ανησυχεί: «Μεγάλη προσοχή στον κίνδυνο που υπάρχει – Για 24 ώρες…»


Διαφ.


Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επιβεβαιώνει τους φόβους, που λογικά υπάρχουν σχετικά με την εκδήλωση πυρκαγιών στην χώρα μας, αφού άλλωστε υπάρχουν πύρινα μέτωπα, με τον ίδιο να τονίζει πως και το επόμενο 24ωρο βρισκόμαστε σε αρκετά μεγάλο κίνδυνο.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, τα μελτέμια, οι υψηλές θερμοκρασίες και ο αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς συναποτελούν το σκηνικό του καιρού και για το Σάββατο (22/6), με τον Τάσο Αρνιακό να δίνει μεγάλη σημασία στους ανέμους. Η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλη την χώρα, με συννεφιές ωστόσο και ορισμένες μπόρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η ανάλυση του καιρού για το επόμενο 24ωρο από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Οι άνεμοι, σε γενικές γραμμές, θα πνεύσουν ακόμη και στα 7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 39 βαθμούς με τον Μαρουσάκη να υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά, ότι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πολλές περιοχές είναι αυξημένος.

Στην Αττική, οι άνεμοι θα είναι επίσης ισχυροί έως και στα 7 μποφόρ, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 37 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας. Στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι θα είναι λιγότερο ισχυροί, με μερικές συννεφιές και τη θερμοκρασία έως και στους 37 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή