Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα – Τρομακτικά βίντεο με τις φλόγες να πλησιάζουν στα σπίτια – Ήχησε το 112


Μεγάλη πυρκαγιά στην Κερατέα – Τρομακτικά βίντεο με τις φλόγες να πλησιάζουν στα σπίτια – Ήχησε το 112


Διαφ.


Σε εξέλιξη η φωτιά στην Κερατέα που εκδηλώθηκε το βράδυ στην περιοχή Άνω Δασκαλειό. Στη μάχη της κατάσβεσης οι πρώτοι πυροσβέστες που έσπευσαν.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (22-06-2024) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ανω Δασκαλειό στην Κερατέα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 23:30, στο σημείο βρίσκονται πάνω από 100 πυροσβέστες με 4 πεζοπόρα τμήματα και περίπου 30 οχήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τη συμβολή της λεωφόρου Λαυρίου με την επαρχιακή οδό Κερατέας-Αναβύσσου.

Η φωτιά φαίνεται από τα σπίτια που υπάρχουν στην περιοχή και οι πυροσβέστες αναμένεται να δώσουν μάχη για να μην πλησιάσει η πυρκαγιά.

Posted by Βάιος Σύρρος on Saturday, June 22, 2024

Posted by Βάιος Σύρρος on Saturday, June 22, 2024

Επίσης, ήχησε και το 112. «Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Άνω Δασκαλειό (Κουταλάδες) απομακρυνθείτε προς Κερατέα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» εστάλη.

Υπενθυμίζεται πως από τις 6 το απόγευμα χθες έως τις 6 το απόγευμα σήμερα εκδηλώθηκαν 66 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 52 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 14.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.


Πηγή