Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της λατρεμένης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη


Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της λατρεμένης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη


Διαφ.


Την τελευταία του πνοή άφησε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Διαβάστε επίσης: Στη φόρα 40 χρόνια μετά: Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ως χωρισμένοι (photos)

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με μια ανάρτηση του στο Facebook. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ήταν γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Το χρονικό του έρωτα

Η πρώτη συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη έγινε στο εστιατόριο Σκορπιός, του οποίου ήταν εκείνος ιδιοκτήτης. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε πάει στο εστιατόριο με τον Νίκο Μομφεράτο, ο οποίος καβγάδισε για τα πολιτικά δρώμενα της εποχής με τον Γιώργο Ηλιάδη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αρχίζει να ενδιαφέρεται για εκείνον και έτσι γίνεται τακτική θαμώνας του εστιατορίου. Κι έτσι αρχίζει το φλερτ ανάμεσά τους, το οποίο εξελίχτηκε σε μεγάλο έρωτα.

Η απόφαση γάμου

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Γιώργος Ηλιάδης αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά από όλους τον Ιανουάριο του 1982. Για το γάμο λέγεται ότι δεν γνώριζε κανείς τίποτα, ούτε καν η μητέρα της Αλίκης. O γάμος τους αποκαλύφθηκε 10 χρόνια μετά σε συνέντευξή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Ενώπιος Ενωπίω» το 1993 λέγοντας την χαρακτηριστική ατάκα «Σας την έσκασα».

Η εξομολόγηση του Γιώργου Ηλιάδη μετά το χωρισμό

«Με την Αλίκη ζήσαμε μια ερωτική ιστορία. Στιγμιότυπα μπορεί να τύχει να διηγηθώ, αλλά τις λεπτομέρειες και τα κύματα που πέρασε η σχέση δεν θα τα πω ποτέ. Ούτε σε φίλους ούτε σε εχθρούς».


Πηγή