Survivor 2024 trailer 25/06: «Έσκασε» η ανακοίνωση πριν από τον ημιτελικό – «Για πρώτη φορά στην ιστορία…»


Survivor 2024 trailer 25/06: «Έσκασε» η ανακοίνωση πριν από τον ημιτελικό – «Για πρώτη φορά στην ιστορία…»


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 25/06: Επιτέλους, ήρθε η στιγμή! Το Survivor ολοκληρώνει τον φετινό του τηλεοπτικό κύκλο, με τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση από την Αθήνα, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Οι τέσσερις φιναλίστ, που έχουν απομείνει, θα παλέψουν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα του φετινού νικητή, με την ενημέρωση από τον ΣΚΑΪ να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, για τη μεγάλη καινοτομία που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η παραγωγή, η οποία έχει ανησυχήσει για τον τραυματισμό ενός εκ των τεσσάρων εναπομεινάντων.

Survivor 2024 trailer 25/06: Ο στίβος μάχης έχει στηθεί και... όλα έτοιμα για τον ημιτελικό

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις παίκτες που θα δώσουν «μάχη» για την τελική επικράτηση ενώπιον ζωντανού και τηλεοπτικού κοινού, θα το κάνουν μέσα από έναν ειδικό στίβο, που θα έχει στήσει η παραγωγή. Μένει να φανεί, βέβαια, και το πού θα έχει στηθεί αυτός ο στίβος, αφού προς το παρόν δεν έχουμε μάθει την ακριβή τοποθεσία.

Κάπως έτσι, προετοιμαζόμαστε για μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, που θα ζήσουν άπαντες, είτε το δουν από κοντά είτε από τις οθόνες τους, σε μια δράση που θα... κόψει την ανάσα.

Δείτε το trailer:


Πηγή