Καταρρέουν οι Σπαρτιάτες: Έμειναν με 5 βουλευτές – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, αποχώρησε και ο Γεώργιος Ασπιώτης


Καταρρέουν οι Σπαρτιάτες: Έμειναν με 5 βουλευτές – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, αποχώρησε και ο Γεώργιος Ασπιώτης


Διαφ.


Την απόφασή του να λειτουργεί ως ανεξάρτητος βουλευτής, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών», δηλώνει, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γεώργιος Ασπιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγου ανακοίνωσε την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί και ο βουλευτής Μιχάλης Γαυγιωτάκης.

Μετά την αποχώρηση του Γ. Ασπιώτη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με πέντε βουλευτές και οι ανεξάρτητοι βουλευτές στη Βουλή πλέον γίνονται έντεκα. Στην περίπτωση που οι «Σπαρτιάτες» μείνουν με κάτω από πέντε βουλευτές παύουν να είναι Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ΠΑΣΟΚ: Σκληρή απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον Χάρη Δούκα – «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος…»

ΠΑΣΟΚ: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνουν από την Χαριλάου Τρικούπη για τον Χάρη Δούκα που προτείνει να στηθούν κάλπες για την εκλογή προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, με προτεινόμενες ημερομηνίες την 3η και 10η Νοεμβρίου.

«Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη», σχολιάζουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν: «Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου».

Δείτε επίσης: «Γης μαδιάμ» ο ΣΥΡΙΖΑ: Κατά μέτωπον επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως «δήθεν σωτήρα»

«Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος», προσθέτουν.


Πηγή