Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα η Χριστίνα Σούζη: Κάνουν εμφάνιση από το μεσημέρι και μετά…


Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα η Χριστίνα Σούζη: Κάνουν εμφάνιση από το μεσημέρι και μετά…


Διαφ.


Καιρός σήμερα: Αίθριος για σήμερα Τρίτη ο καιρός στη χώρα με λίγες συννεφιές και ανά περιοχές να εμφανίζονται τοπικές βροχές και μπόρες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Διαβάστε επίσης: Καιρός σήμερα 26/6: Με 37άρια και 7άρια θα κυλήσει η Τετάρτη - Πότε αλλάζει το σκηνικό καύσωνα (video)

Σύμφωνα με την έμπειρη μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη, με συννεφιές υποδεχόμαστε τα Ηπειρωτικά, άνεμοι σε βόρειο και νότιο Αιγαίο, ενώ καιρικά φαινόμενα επικρατούν και στην Θεσσαλονίκη. Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός , χωρίς ιδιαιτερότητες.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Στα Ηπειρωτικά ο καιρός κάνει παρέα με τα σύννεφα ενώ δεν λείπουν οι μπόρες από τα νότια και τα κεντρικά. Η θερμοκρασία ωστόσο θα κυμανθεί στους 35-37 βαθμούς κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνηκτική.

Στη Μακεδονία θα συναντήσουμε σποραδικές καταιγίδες με τους άνεμους να πνέουν με νότιες διευθύνσεις.

Στα νησιά της χώρας γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 33-36 βαθμούς ενώ οι άνεμοι πνέουν βόρειοι από 4 έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο, φτάνοντας μέχρι και τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός παραμένει στα ίδια επίπεδα , με υψηλή θερμοκρασία η οποία φτάνει έως και τους 36 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν από 4 έως 5 μποφόρ.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη θα δούμε κυρίως τις μεσημεριανές ώρες τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 23-33 βαθμούς.


Πηγή