«Ταφόπλακα» για τις διακοπές από τα Μερομήνια: «Δυστυχώς 22 με 26 του μήνα…»


«Ταφόπλακα» για τις διακοπές από τα Μερομήνια: «Δυστυχώς 22 με 26 του μήνα…»


Διαφ.


Ανατροπή στον καλοκαίρι καιρό φέρνουν τα Μερομήνια εν όψει διακοπών Αυγούστου, αφού σύμφωνα μ’ αυτά από τις 22 Αυγούστου αναμένεται ισχυρή κακοκαιρία που θα πλήξει τα μεγαλύτερα μέρη της χώρας.

Σύμφωνα με την πανάρχαια μέθοδο πρόβλεψης του καιρού, το καλοκαίρι του 2024 θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αναμένεται και μια ισχυρή κακοκαιρία το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Μια γεύση από υψηλές θερμοκρασίες αυτό το καλοκαίρι πήραμε ήδη τις προηγούμενες ημέρες που η χώρα ψήθηκε με τον "δείκτη δυσφορίας" να χτυπά κόκκινο.

Με την ευκαιρία δείτε: Τερματίστηκαν όλες οι ελπίδες από τα Μερομήνια: «Επί ποδός αφόρητες θερμοκρασίες και παρατεταμένοι καύσωνες»

«Ταφόπλακα» για τις διακοπές από τα Μερομήνια: «Δυστυχώς 22 με 26 του μήνα...»

Μερομήνια: Αναλυτικά η πρόγνωση τους

Ιούνιος 2024

Τον Ιούνιο αναμένονται να σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες στην αρχή του μήνα, ενώ μετά τις 19/6 θα σημειωθεί κακοκαιρία. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιούλιος 2024

Καυτός αναμένεται ο Ιούλιος, καθώς, σύμφωνα με τα μερομήνια, το πρώτο μισό του μήνα θα έχει υψηλές θερμοκρασίες. Το διάστημα 19-25/7 αναμένεται καύσωνας.

Αύγουστος 2024

Συνθήκες καύσωνα θα επικρατήσουν στη χώρα σχεδόν ολόκληρο τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τα μερομήνια προβλέπουν υψηλές θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ισχυρό καύσωνα 11-21 Αυγούστου.

Τον καύσωνα φαίνεται πως θα διαδεχθεί, το διάστημα 22-26, ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Προς τα τέλη του μήνα ο υδράργυρος θα ανέβει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Πηγή