Πήρε θέση ο Κατερινόπουλος για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα πολύ χαμηλών τόνων»


Πήρε θέση ο Κατερινόπουλος για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ: «Έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα πολύ χαμηλών τόνων»


Διαφ.


Αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του βρίσκεται δημοσιογράφος της ΕΡΤ, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση στους κόλπους της κρατικής τηλεόρασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα, δημοσιογράφος και εκείνη της ΕΡΤ, κατέληξε στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο από τα βίαια χτυπήματα.

Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους και, όπως είπε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της.

Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση, μιλώντας στο Mega. «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα, τον θεωρούσα άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός να φτάσει εκεί.

Αλλά, εγώ δε δέχομαι ότι υπάρχει έξαρση, με την έννοια ότι, πριν γίνει αυτεπάγγελτο το αδίκημα αυτό, δεν προλαβαίναμε στα αστυνομικά τμήματα να δεχόμαστε εγκλήσεις τότε από κακοποιημένες γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια τις απέσυραν. Και απλών γυναικών και επωνύμων.

Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και μάλιστα πολύ ψηλά και τότε, απλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν κανένας στα δικαστήρια για διάφορους λόγους: ήταν εκβιαζόμενες, τις απέσυραν, τα έβρισκαν. Τώρα με το αυτεπάγγελτο δεν μπορούν να κάνουν πίσω».

Δεν ξέρω αν αυτές οι αυστηρές διατάξεις λειτουργούν αποτρεπτικά ή όχι. Θα έπρεπε. Εδώ μιλούν για VIP Κορυδαλλού. Ήδη έχουμε δικηγόρο, προβλέπω και δημοσιογράφους, άντε μας λείπει πλέον κανένας γιατρός, κανένας βουλευτής, κανένας αστυνομικός, για να διευρυνθεί η πτέρυγα αυτή. Οσονούπω θα φτάσουμε κι εκεί», τόνισε.

Αναφερόμενος και πάλι στην περίπτωση του δημοσιογράφου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε: «Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα, άρα για κανέναν δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι».


Πηγή