Survivor 2024 spoiler 26/06: Κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε γνωστό μετά τον ημιτελικό για τον Γιώργο Γκιουλέκα! Συγκίνηση μόλις το έμαθε ο πατέρας του


Survivor 2024 spoiler 26/06: Κανείς δεν περίμενε αυτό που έγινε γνωστό μετά τον ημιτελικό για τον Γιώργο Γκιουλέκα! Συγκίνηση μόλις το έμαθε ο πατέρας του


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 26/06: Το μεγάλο φινάλε του Survivor έχει φτάσει, με τους τρεις φιναλίστ, που έχουν απομείνει, να παλεύουν για την κούπα και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, περνώντας χθες (25/6) από τον ημιτελικό κι αφήνοντας έναν εκτός «μάχης» για την τελική επικράτηση.

Αυτός ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας, ένας από τους παίκτες που προκάλεσαν αίσθηση όσο καιρό αγωνίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, φτάνοντας πανάξια μέχρι αυτό το σημείο. Ο ίδιος είχε μια εξαιρετική πορεία μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά τελικά είδε τον Ντάνιελ Νούρκα να επικρατεί στην τελευταία αναμέτρηση και να τον αφήνει εκτός τελικού στο Survivor.

Ο Γκιουλέκας, βέβαια, είχε την ευκαιρία να δει και να αγκαλιάσει τους δικούς του, έχοντας μάλιστα κερδίσει νωρίτερα το αυτοκίνητο, στον τελευταίο στίβο μάχης τότε στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας και τα δικά του κέρδη, για να παρακολουθήσει... άνετος και χωρίς άγχος τον τελικό του Survivor από την εξέδρα, μαζί με τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες.

Survivor 2024 spoiler 26/06: Το συνολικό κέρδος του Γιώργου Γκιουλέκα για το ριάλιτι

Ο Γιώργος, λοιπόν, θα ντυθεί και θα... αρωματιστεί όπως πρέπει, για να δει μαζί με τους υπόλοιπους το ποιος θα πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα. Ο ίδιος, άλλωστε, έκανε όλο αυτό τον καιρό το δικό του κομπόδεμα στο παιχνίδι, παίρνοντας και για προίκα το αυτοκίνητο, σε ένα συνολικό απολογισμό διόλου ευκαταφρόνητο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γκιουλέκας έμεινε 20 εβδομάδες στο παιχνίδι και, για 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, έφτασε στο σύνολο τα 20.000 ευρώ κέρδη. Αν προσθέσει κανείς και τα περίπου 30.000 ευρώ, που κοστίζει το αυτοκίνητο, αυτομάτως φτάνουμε στα 50.000 ευρώ, κάτι που δε θα έλεγε κανείς πως είναι άσχημος απολογισμός.


Πηγή