«Πάγωσαν» όλοι με την τελευταία αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καλό να μην τα πούμε, πλέον εξαρτάται από…»


«Πάγωσαν» όλοι με την τελευταία αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καλό να μην τα πούμε, πλέον εξαρτάται από…»


Διαφ.


Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του κι ελπίζει, κάθε μέρα που περνά, να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στο να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι του, με άπαντες να αναζητούν τρόπο να μάθουν έστω και την παραμικρή θετική είδηση.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή, σχολιάζοντας τις επιπλοκές στον οργανισμό του και όσα δεν πρέπει να γίνουν ακόμη γνωστά, με σενάριο ακόμη και για κέντρο αποκατάστασης.

Η νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

«Η κατάστασή του παραμένει σταθερή, δεν έχουμε προς το παρόν κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών, όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή, και συνεχίζονται οι εξετάσεις και οι απεικονιστικοί έλεγχοι, για να δούμε την πορεία της υγείας του.

Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, είχε και τις επιπλοκές από την αρχή αυτή η ιστορία. Ο Δημήτρης Κόκοτας τις πολέμησε σιγά σιγά, χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν επιπλοκές προγράμματος, υπάρχουν επιπλοκές νόσου. Εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό η εξέλιξη κάθε ασθενούς. Ο κάθε άρρωστος, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και μπορεί να κάνει επιπλοκές, μπορεί και να μην κάνει. Σημασία έχει, ότι το πολεμά, οι δικοί του είναι κοντά, η ιατρική ομάδα είναι κοντά και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα και να πάει στο σπίτι του.

Θέλω να απαντήσω και σε κάτι ακόμη, που λέγατε από την αρχή για το πότε θα φύγει. Όταν είσαι σε μια ΜΕΘ, δεν ξέρεις πώς και σε πόσο χρόνο θα εξελιχθεί η κάθε περίπτωση.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα ως προσωπικά δεδομένα και καλό είναι να μην τα πούμε στην τηλεόραση».


Πηγή