Λ. Αθηνών: Σοκάρει νέο βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ που παρασύρει και εγκαταλείπει τη 17χρονη – 23’’ μετά δεύτερο αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της (video)


Λ. Αθηνών: Σοκάρει νέο βίντεο ντοκουμέντο με το ΙΧ που παρασύρει και εγκαταλείπει τη 17χρονη – 23’’ μετά δεύτερο αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της (video)


Διαφ.


Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 17χρονη, η οποία παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ΙΧ στη Λεωφόρο Αθηνών το πρωί της Τετάρτης (26/6).

Το αυτοκίνητο παρέσυρε την κοπέλα την ώρα που διέσχιζε τη Λεωφόρο Αθηνών και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και την εγκατέλειψε. Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ δείχνει τη στιγμή της παράσυρσης της 17χρονης, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Στο βίντεο αυτό που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 17χρονη κοπέλα να στέκεται στην άκρη του πεζοδρομίου και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να την χτυπά και να την πετάει αρκετά μέτρα μακριά. Στη συνέχεια, το όχημα που παρέσυρε την κοπέλα εξαφανίζεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η Λεβεντογέννα αποχαιρετά τον 20χρονο Μιχάλη Δουλγεράκη: Η σπαρακτική μαντινάδα του ιερέα πατέρα του

«Βυθισμένη» στο πένθος είναι η Κρήτη από τον πρόωρο χαμό ενός 20χρονου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο σε χωριό του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται σήμερα (25/6) να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μιχάλη Δουλγεράκη. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.

Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του 20χρονου Μιχάλη

Ο πατέρας του Μιχάλη, ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του θανάτου του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση. Με μία μαντινάδα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του γιο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Άχι και πως μας το καμες

ανθέ και καντιφέ μου,

και δα περιμένω στο στενό

μπας και γυρίσεις γιέ μου».


Πηγή