Δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση ξυλοδαρμού η πλευρά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ: «Το έκανε γιατί εκείνη τον χτύπησε πρώτη»


Δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση ξυλοδαρμού η πλευρά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ: «Το έκανε γιατί εκείνη τον χτύπησε πρώτη»


Διαφ.


Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού, για την οποία κατηγορείται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, με θύμα τη σύντροφό του, με την πλευρά του κατηγορούμενου να δίνει άλλη διάσταση, μέσω του δικηγόρου του, αντιμετωπίζοντας τη δεδομένη στιγμή ποινική δίωξη.

Ο συνήγορός του, κ. Αλεξανδρόπουλος, υποστήριξε αρχικά ότι ο εντολέας του κατηγορείται για πλημμέλημα (απειλή και απλή σωματική βλάβη), ενώ σε ό,τι αφορά το γεγονός σημείωσε ότι «την έχει απωθήσει και έχει μια αμυχή στη μύτη μου είπε ο ίδιος […] γιατί τον χτύπησε και η ίδια». Σημείωσε ότι τα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως «σε έναν καυγά δεν φταίει μόνο ένας».

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος τόνισε ότι «αυτά συμβαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια» και πως «ήταν ένας καυγάς, όπως συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια».

«Θα σε θάψω ζωντανή» έλεγε στην εν διαστάσει σύζυγό του

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί έντονα τα Μέσα, με θύτη δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και το πρωί της Τετάρτης (26/6) μετέβη στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυς Χεινοπώρου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου είχε κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος φέρεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. «Θα σε θάψω ζωντανή» φέρεται να της έλεγε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύντροφός του έχει κάκωση στη γνάθο ύστερα από τα χτυπήματα που φέρεται να δέχθηκε από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.


Πηγή