ΕΡΤ: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή


ΕΡΤ: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή


Διαφ.


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που φέρεται να κακοποίησε σωματικά τη σύντροφο του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο.

Με την ευκαιρία δείτε: ΕΡΤ: Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία»

Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο για ενδοοικογενειακή απειλή

Ειδικότερα, σχετικά με πράξεις που δεν αφορούν σε αυτόφωρο, αλλά είναι προγενέστερες και στρέφονται κατά της εν διαστάσει συζύγου του και της νυν συντρόφου του, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η 30χρονη δημοσιογράφος προτού φτάσει στο ΚΑΤ, έχοντας κατάγματα στο πρόσωπο, είχε διαπληκτιστεί με τον δημοσιογράφο στο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως μετά το νοσοκομείο, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, τονίζοντας ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της, ο οποίος την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.


Πηγή