«Να δεις τα παιδιά σου σαν φίδια να σέρνονται»: Τα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα της γυναίκας που κατήγγειλε τον γνωστό ποινικολόγο για ξυλοδαρμό (video)


«Να δεις τα παιδιά σου σαν φίδια να σέρνονται»: Τα σοκαριστικά απειλητικά μηνύματα της γυναίκας που κατήγγειλε τον γνωστό ποινικολόγο για ξυλοδαρμό (video)


Διαφ.


Σύμφωνα με τον Alpha, η 43χρονη που κατήγγειλε γνωστό ποινικολόγο για ξυλοδαρμό πριν από 10 χρόνια είχε αντιδικία με έναν πολύ γνωστό γιατρό, καθηγητή ιατρικής σε μεγάλο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016, όταν η σύντροφος του ποινικολόγου έκανε μία επέμβαση στο χέρι.

Ακολούθησε η μετεγχειρητική παρακολούθηση και η αποθεραπεία, σύμφωνα με την ίδια, δεν πήγε καλά και ο γιατρός είχε υποπέσει σε ιατρικό σφάλμα. Σύμφωνα με το κανάλι, η συγκεκριμένη γυναίκα άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλλει δημόσια στο νοσοκομείο.

“Σου εύχομαι να δεις τα παιδιά σου να σέρνονται σαν φίδια, χωρίς να μπορεί να τα βοηθήσει κανείς, μόνο αυτό θα ήταν πραγματική δικαιοσύνη”, φέρεται να έχει γράψει η 43χρονη στον γιατρό, όπως μετέδωσε το κανάλι. Ο γιατρός τότε της έκανε μήνυση για συστηματική παρενόχληση και προσβολή της προσωπικότητάς του, με την υπόθεση να έχει τελεσιδικήσει υπέρ του και τη γυναίκα να έχει κληθεί να πληρώσει 10 χιλιάδες ευρώ.

Αλέξης Κούγιας για Απόστολο Λύτρα: «Ένας συνάδελφός μας που ήταν περιζήτητος, να αντιμετωπίζεται με τέτοια σκληρότητα»

Ο Αλέξης Κούγιας, που συχνά απασχολεί την εγχώρια σόουμπιζ με τις προκλητικές και άστοχες δηλώσεις του, μίλησε σήμερα 26/6 στους δημοσιογράφους του «το Πρωινό» για τον συνάδελφό του, Απόστολο Λύτρα.

Με την ευκαιρία δείτε: Περιζήτητη νύφη η Μάιρα Κούγια: Η 19χρονη κόρη της Εύης Βατίδου είναι 1,83 και ίδια με τον μπαμπά της (photos)

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα

Αρχικά ανέφερε τα εξής: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ ο Λύτρας να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Αυτή την τραγική ιστορία δεν ξέρω ποιους εξυπηρετεί να την μεταχειρίζονται έτσι όπως την μεταχειρίζονται κι ένας συνάδελφός μας που μέχρι πρότινος ήταν περιζήτητος, να αντιμετωπίζεται με τέτοια σκληρότητα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας είπε για τον Απόστολο Λύτρα: «Είδα και τα περιουσιακά του προβλήματα, δεν το πιστεύω με τίποτα αυτό που συμβαίνει. Ορισμένοι συνάδελφοι επιλέγουν λάθος τρόπο ζωής και δεν είναι νοικοκύρηδες. Ένας δικηγόρος πρέπει να είναι νοικοκύρης μέσα στο σπίτι του, να φροντίζει τα παιδιά του, να φροντίζει τα οικονομικά του. Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι αυτή την περιουσία γιατί δεν την έγραφε στα παιδιά του».


Πηγή