Ανακοίνωσε τα μαντάτα η Χριστίνα Σούζη: Μεγάλη ανατροπή καιρού επηρεάζει τις περιοχές της…


Ανακοίνωσε τα μαντάτα η Χριστίνα Σούζη: Μεγάλη ανατροπή καιρού επηρεάζει τις περιοχές της…


Διαφ.


Καιρός σήμερα: Ανέτρεψε τα πάντα η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη επιβεβαιώνοντας το καιρικό φαινόμενο. Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός για σήμερα Πέμπτη 27/06. Οι άνεμοι πνέουν με μέτριες εντάσεις ενώ ανά περιοχές θα εμφανιστούν τοπικά έντονα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης: Καιρός σήμερα 27/6: «Διάλειμμα» από τις υψηλές θερμοκρασίες – Νεφώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες

Αναλυτικότερα,

Στην Ήπειρο και στη Μακεδονία εμφανίζει τοπικές βροχές και μπόρες οι οποίες θα ξεκινήσουν κατά τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικά έντονα τα φαινόμενα τα οποία θα επικρατήσουν καθ΄ όλη τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 34 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα επικρατεί ηλιοφάνεια ωστόσο δε λείπουν οι συννεφιές. Οι άνεμοι δυτικοί από 4 έως 6 μποφόρ, με το Νότιο Αιγαίο να φτάνουν έως και τα 7.

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 μποφόρ ενώ ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, Τοπικά θα παρατηρηθούν έντονα καιρικά φαινόμενα, με τον άνεμο να πνέει από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από 22 βαθμούς και θα φτάσει έως και τους 32.


Πηγή