Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Δούμας


Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Δούμας


Διαφ.


Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο γνωστός αρχιτέκτονας Τακης Δούμας.

Είχε σπουδάσει στο École Spéciale d’Architecture του Παρισιού και ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Δίκτυο Α.Ε.

Άφησε το στίγμα του σε μεγάλα έργα εντός και εκτός της πόλης, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης.

Μερικά παραδείγματα της συνεισφοράς του σε Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια ήταν αυτά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της ενοποίησης του Παραλιακού Μετώπου, του Τεχνολογικού Πάρκου ΤhessINTEC, ενώ επίσης ήταν ανάδοχος της μελέτης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο και ένα από τα μέλη της επιτροπής για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Μπιμπίλα: Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός – «Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα…»

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Ανδρέας Μαριανός έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στο facebook.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Πληρώνεται καλά, έχει έρθει να δει τι περνάνε οι έρμοι ηθοποιοί που δεν παίρνουν φράγκο;»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Ανδρέας Μαριανός είχε μεταξύ άλλων παίξει στις παραστάσεις Αρχιμάστορας Σόλνες (2019), Το Βάρος του Σώματος (2019), 2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης (2016), Σάλπιγγα του Αγγέλου (2017).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Μέρες Βροχής (Rainy Days) (2018), Hardcore (2004), Born to be murdered (2019).


Πηγή