Τα πάνω κάτω έφερε η Χριστίνα Σούζη: Επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα η μετεωρολόγος δίνοντας τη «χαριστική βολή» σε αυτές τις περιοχές


Τα πάνω κάτω έφερε η Χριστίνα Σούζη: Επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα η μετεωρολόγος δίνοντας τη «χαριστική βολή» σε αυτές τις περιοχές


Διαφ.


Καιρός σήμερα (28/06): Ανατροπή δείχνουν όλα στις καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη, που έκανε αισθητή την παρουσία των χειμερινών στοιχείων ενώπιων καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Καιρός σήμερα (28/06): Ολική ανατροπή καιρού - Με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Στη Μακεδονία κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές κυρίως της μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, εξασθενώντας όσο βραδιάζει.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί από 4-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα. Οι άνεμοι από 4 έως 6 μποφόρ ενώ στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.

Τέλος η Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Ο καιρός ωστόσο το βράδυ θα εξασθενίσει. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 20-32 βαθμούς.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη


Πηγή