«Αναστεναγμός» Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό: «Οφείλω να το πω – Προσοχή σε ό,τι αφορά…» (video)


«Αναστεναγμός» Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό: «Οφείλω να το πω – Προσοχή σε ό,τι αφορά…» (video)


Διαφ.


Την προσοχή εφιστά για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανακοίνωσε όσα πρέπει να περιμένουμε για τον καιρό το προσεχές διάστημα.

«Για αύριο Σάββατο, μόνο στα κεντρικά και βορειο-ηπειρωτικά τμήματα θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται με πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και μόνο στις πιο ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δ-ΒΔ και Β Θεσσαλίας και της Δ Μακεδονίας το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες. Όσο πιο νότια στα ηπειρωτικά, μόνο ηλιοφάνεια, όπως και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου.

Θερμοκρασιακά, στους 33-36 στα βόρεια, στους 35-37 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στους 29-34 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου. Άνεμοι παντού βοριάδες, ΒΔ στο Ιόνιο, 4-5 μποφόρ, βοριάδες στο Αιγαίο 6-7 - ακόμα και 8 μποφόρ στις κεντρικές περιοχές. Γι' αυτό και κάπως η θερμοκρασία θα κρατηθεί σε λίγο πιο χαμηλές τιμές.

Ασφαλώς, γι' αυτό επιμένω στον χάρτη των ανέμων, και στο Αιγαίο και στα ανατολικά - ηπειρωτικά τμήματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Προσοχή σε ό,τι αφορά στους ανέμους, διότι αν κάπου πιάσει φωτιά, γρήγορα θα εξαπλωθεί».

Η αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό από τον Γιάννη Καλλιάνο


Πηγή