Θρίλερ στο Κερατσίνι: «Έκανε μαύρο εμετό το πρωί», λέει η μητέρα του συντρόφου της νεκρής 38χρονης (video)


Θρίλερ στο Κερατσίνι: «Έκανε μαύρο εμετό το πρωί», λέει η μητέρα του συντρόφου της νεκρής 38χρονης (video)


Διαφ.


Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της 38χρονης στο Κερατσίνι, με τους αστυνομικούς να αναμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, το πρωί της Παρασκευής από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής παρατήρησε κάποιες αμυχές στον λαιμό της, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα της νεκροτομής για να προσδιοριστεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία. Επιπλέον, θα εξεταστούν τα νύχια του θύματος για ίχνη άμυνας και γενετικό υλικό ατόμου που ενδέχεται να είχε έντονη επαφή ή διαμάχη μαζί της.

Οι γείτονες του ζευγαριού κάνουν λόγο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος της κοπέλας, ωστόσο η μητέρα του άνδρα υποστήριξε στην κάμερα του Star ότι ο γιος της δεν ήταν κακοποιητικός.

«Έκανε μαύρο εμετό»

Η μητέρα του συντρόφου της 38χρονης την είδε ζωντανή το πρωί, πριν φύγει για τη δουλειά της. Όπως υποστήριξε, η 38χρονη είχε πέσει νωρίτερα θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων.

«Στις 5:30 η ώρα της λέω τι έχεις ... "Το κεφάλι μου, το κεφάλι μου, πονάει", φώναζε. Την πιάνω, έκαιγε το κεφάλι της. Μία λεκάνη να κάνει εμετό, πράγματι έκανε εμετό, ο εμετός ήτανε μαύρος», περιέγραψε η γυναίκα. Μετά από ώρες, στις 10:30 το πρωί, ο γιος της, όπως ισχυρίστηκε, πήγε να την ξυπνήσει για να πιουν καφέ, όμως δεν ανταποκρινόταν. Όπως είπε, της τηλεφώνησε και της είπε ότι η Ανθή είχε πεθάνει.

Τι ισχυρίζεται ο σύντροφός της

Την ίδια ώρα, ο σύντροφός της υποστηρίζει ότι τα άτομα με τα οποία είχαν διαμάχη το προηγούμενο βράδυ, ευθύνονται για τον θάνατό της. Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το σπίτι τους, με τον σύντροφο να ισχυρίζεται ότι πήγαν εκεί επειδή τους είχαν πάρει κάποια αντικείμενα.

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι πήγαν εκεί για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Τότε κάλεσαν το 100 για να προσέλθουν οι αστυνομικοί και να απομακρύνουν το ζευγάρι που τους ενοχλούσε. Πράγματι, έγινε προσαγωγή και το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι η γυναίκα δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, όπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι είχε αποφυλακιστεί περίπου πριν από 10 ημέρες, καθώς είχαν κατηγορηθεί για μικροκλοπές και κατοχή ναρκωτικών. Ο σύντροφός της θα παραμείνει υπό κράτηση λόγω κατοχής ναρκωτικών χαπιών μέχρι να ολοκληρώσει ο ιατροδικαστής την εξέταση, καθώς αν τα ευρήματα δείξουν ανθρωποκτονία, θα συλληφθεί. Για την Ασφάλεια Πειραιά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.


Πηγή