Πέθανε ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Κωστής Νομικός – Ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες»


Πέθανε ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Κωστής Νομικός – Ο ρόλος του στις «Άγριες Μέλισσες»


Διαφ.


Την είδηση πως πέθανε ο ηθοποιός Κωστής Νομικός έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου, γράφοντας πως ο συνάδελφός του βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, η τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενός αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας. Κωστής Νομικός…

Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Καλό ταξίδι Κωστή μου…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Δούμας

Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο ο γνωστός αρχιτέκτονας Τακης Δούμας.

Είχε σπουδάσει στο École Spéciale d’Architecture του Παρισιού και ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Δίκτυο Α.Ε.

Άφησε το στίγμα του σε μεγάλα έργα εντός και εκτός της πόλης, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης.

Μερικά παραδείγματα της συνεισφοράς του σε Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια ήταν αυτά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της ενοποίησης του Παραλιακού Μετώπου, του Τεχνολογικού Πάρκου ΤhessINTEC, ενώ επίσης ήταν ανάδοχος της μελέτης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο και ένα από τα μέλη της επιτροπής για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Μπιμπίλα: Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μαριανός – «Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα…»

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Ανδρέας Μαριανός έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στο facebook.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Πληρώνεται καλά, έχει έρθει να δει τι περνάνε οι έρμοι ηθοποιοί που δεν παίρνουν φράγκο;»

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Ανδρέας Μαριανός είχε μεταξύ άλλων παίξει στις παραστάσεις Αρχιμάστορας Σόλνες (2019), Το Βάρος του Σώματος (2019), 2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης (2016), Σάλπιγγα του Αγγέλου (2017).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Μέρες Βροχής (Rainy Days) (2018), Hardcore (2004), Born to be murdered (2019).


Πηγή