Αποκάλυψη σοκ κατά Λύτρα: Του κάνανε μπλόκο για αλκοτέστ όσο η Πολυζωγοπούλου κατάπινε τα αίματα από τα χτυπήματα του – Ατάραχος ο ποινικολόγος


Αποκάλυψη σοκ κατά Λύτρα: Του κάνανε μπλόκο για αλκοτέστ όσο η Πολυζωγοπούλου κατάπινε τα αίματα από τα χτυπήματα του – Ατάραχος ο ποινικολόγος


Διαφ.


Νέα στοιχεία από τη βραδιά της άγριας κακοποίησης της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, από τον Απόστολο Λύτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάροντας και δημιουργώντας πολλά ερωτήματα. Σε μια νέα αποκάλυψη λοιπόν από το Mega, το βράδυ που ο γνωστός προφυλακισμένος ποινικολόγος κακοποίησε άγρια τη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο, η αστυνομία τον σταμάτησε σε μπλόκο για αλκοτέστ.

Διαβάστε περισσότερα: Απόστολος Λύτρας: Αίτημα προφυλάκισης κατέθεσε ο ποινικολόγος

Όπως αναφέρθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο μπήκε στην Αττική οδό και σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ. Στο κάθισμα του συνοδηγού η κα Πολυζωγοπούλου χτυπημένη βίαια κατάπινε το αίμα βουβή, ενώ την ίδια στιγμή ατάραχος ο δικηγόρος έκανε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε πάντως ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Το χρονικό του αλκοτέστ και οι αστυνομικοί

Ο 52χρονος ποινικολόγος άνοιξε την πόρτα και πλησίασε τους αστυνομικούς για να υποβληθεί στο αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει μηδενική ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι η σύζυγός του, που καθόταν στη θέση του οδηγού ήταν αιμόφυρτη και κακοποιημένη, κι αυτό γιατί τα τζάμια του πολυτελούς τζιπ του Λύτρα είναι φιμέ και τα καθίσματα έχουν αρκετή κλίση προς τα πίσω.

Την ίδια ώρα η Σοφία Πολυζωγοπούλου, δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη, αφού όπως έχει περιγράψει και στις Αρχές, τη στιγμή εκείνη κατάπινε το αίμα από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί και βρισκόταν σε απόλυτο σοκ.

Θα πρέπει ωστόσο να επεξηγηθεί, όπως ξεκαθάρισε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, ότι στο εν λόγω περιστατικό δεν μπορεί να αποδοθεί ευθύνη στα αστυνομικά όργανα, καθώς την συγκεκριμένη στιγμή δεν συντρέχει κάποιος λόγος για έρευνα μέσα στο όχημα.

"Δεν είναι συχνό φαινόμενο να κατατίθεται ως υπόμνημα ένα αντίβαρο μία προσφυγής κατά εντάλματος προσωρινής κράτησης. Το έχω δει μόνο μία φορά πριν από πολλά χρόνια. Ουσιαστικά η πλευρά της καταγγέλλουσας λέει με έμμεσο τρόπο ότι δεν επιθυμεί την αντικατάσταση της κράτησης που έχει επιβληθεί στον κατηγορούμενο. Έχουμε δίκη που διεξάγεται σε συνθήκες δημοσιότητας, μία τηλεδίκη, καθώς φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές διοχετεύουν πληροφορίες στα ΜΜΕ. Είναι μια αντιδικία που το δικαστήριο γίνεται από τα ΜΜΕ", είπε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.


Πηγή