Survivor 2024: Όλος ο ΣΚΑΪ μιλά για την κίνηση του Ντάνιελ Νούρκα – «Τα λεφτά θα τα επενδύσω σε…»


Survivor 2024: Όλος ο ΣΚΑΪ μιλά για την κίνηση του Ντάνιελ Νούρκα – «Τα λεφτά θα τα επενδύσω σε…»


Διαφ.


Survivor 2024: Θριαμβευτής είναι, ό,τι θέλει κάνει! O Ντάνιελ Νούρκα μιλώντας μετά τη μεγάλη νίκη του στο φετινό Survivor αποκάλυψε με ποιον θα μοιραζόταν το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης (26/6), καθώς και πού σκοπεύει να επενδύσει το ποσό!

Αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε: «Η χρηματική αμοιβή και το έπαθλο είναι πολύ καλά και μαζεμένα.»

Survivor 2024: Τα σχέδια του Ντάνιελ Νούρκα μετά τον θρίαμβο

«Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πάω διακοπές, να χαλαρώσω, να ηρεμήσω και από εκεί και πέρα να κάτσω να σκεφτώ πώς θα λειτουργήσω. Δεν νομίζω να τα αφήσω σε μια άκρη. Θα ήθελα να τα επενδύσω σε κάτι. Μένει να βρω σε τι».

Αν έπρεπε να μοιραστείς το τρόπαιο, με ποιον θα το έκανες και γιατί;

«Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο Φάνης. Είναι εξαιρετικός αγωνιστικά και σε μια άλλη μέρα ενδεχομένως να κέρδιζε κιόλας. Πέρα από όλα αυτά, είναι και φιλαράκι μου.

Μου έχει σταθεί, του έχω σταθεί και το περάσαμε μαζί όλο αυτό, μαζί και με τον Σταμάτη κιόλας. Απλά, με τον Φάνη φτάσαμε μαζί στον τελικό, μείναμε οι δύο τελευταίοι κιόλας, οπότε μακάρι να μπορούσα να το μοιραστώ μαζί του.»

Survivor 2024: Έκλεισε στόματα με 7 λέξεις η Κατερίνα Δαλάκα – Κανείς δεν περίμενε όσα είπε μετά το τέλος

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024, αποσπώντας το ρεκόρ με τις περισσότερες συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία μάλιστα στο παρελθόν έχει τερματίσει στην πρώτη θέση.

Η γνωστή αθλήτρια κατάφερε και αυτήν την φορά να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης (26/6), ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν αυτός που κατάφερε να σηκώσει την κούπα του νικητή.

Δύο μέρες μετά τον μεγάλο τελικό, η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά από έξι μήνες αποχής λόγω της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε φωτογραφίες της από τους στίβους μάχης και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Λένε, πως η ζωή μας το μόνο που κάνει είναι κύκλους. Πως κάθε φορά που τελειώνει κάτι, εμείς θα πρέπει να έχουμε γελάσει πολύ, να έχουμε κλάψει πολύ. Όταν ο κύκλος κλείσει, εμείς πρέπει να έχουμε κάνει όσα θέλαμε να κάνουμε, σε μια ζωή που όλα είναι δρόμος και όλα είναι κύκλος… Εκεί το τέλος του, θα σηματοδοτήσει την αρχή σε κάτι άλλο, κάτι νέο, καινούργιο και φρέσκο!

Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τα άτομα που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το ταξίδι που λέγεται SURVIVOR και ζήσαμε παρέα κάτι μοναδικό ! Υγεία σε όλους. Σας αγαπώ. Υ.Γ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Πηγή