Σοκ στα Πατήσια: Χειροπέδες σε 33χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του – Πήγε να την στραγγαλίσει


Σοκ στα Πατήσια: Χειροπέδες σε 33χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του – Πήγε να την στραγγαλίσει


Διαφ.


Συνελήφθη στα Πατήσια ένας 33χρονος που αναζητούνταν από τις αρχές του Ιουνίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Συναγερμός στα Πατήσια: 71χρονος μαχαίρωσε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της

Ο 33χρονος «νταής» συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή των Πατησίων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα από την Αλβανία.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου εισήλθε με τη βία στο σπίτι της πρώην συντρόφου του έχοντας σχεδιάσει να την σκοτώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος έσπασε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο τέκνο της.

Με τη χρήση σχοινιού και θηλιάς που είχε κατασκευάσει και έφερε μαζί του, προσπάθησε να την στραγγαλίσει μπροστά στα μάτια του παιδιού της, ενώ πριν αποχωρήσει, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Τελικά, αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το περασμένο Σάββατο (29/06) στα Πατήσια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.

Στα Πατήσια


Πηγή