Όλα τούμπα από την Χριστίνα Σούζη: «Κάτι αλλάζει στον καιρό – Μετά από ένα δύσκολο Ιούνιο…»


Όλα τούμπα από την Χριστίνα Σούζη: «Κάτι αλλάζει στον καιρό – Μετά από ένα δύσκολο Ιούνιο…»


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη δείχνει να μας τα φέρνει… όλα τούμπα για τον καιρό, τονίζοντας πως στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού, η οποία μέσω των αντίστοιχων φαινομένων θα μας δώσει ανάσα.

Μετά από ένα δύσκολο Ιούνιο με μελτέμια ισχυρά και ανομβρία, όπως παραδέχθηκε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, υπάρχει μια διαφοροποίηση στο καιρικό σκηνικό, με τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας μέσα στην εβδομάδα να μας δίνουν μερικές ανάσες δροσιάς.

Η ανάλυση του καιρού για την Χριστίνα Σούζη στις επόμενες μέρες

Αναφορικά με τις σημερινές (1/7) συνθήκες, οι άνεμοι μπορεί να πνεύσουν έως και στα 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα, όμως από το απόγευμα θα αρχίσουν να εξασθενούν. Οι άνεμοι θα είναι λιγότεροι ισχυροί και αύριο (2/7), μάλιστα, θα αρχίσουν να υπάρχουν βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, με τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 39 βαθμούς.

Την Τετάρτη (3/7) και, κυρίως την Πέμπτη (4/7), θα είναι οι δύσκολες μέρες, με τα φαινόμενα να φτάνουν ενδεχομένως και στην Αττική, κάτι που ανέφερε και ο Τάσος Αρνιακός, και να επηρεάζουν σχεδόν όλη την χώρα, έχοντας κι ένα βαθμό επικινδυνότητας για κάποιες περιοχές. Προς το Σαββατοκύριακο, βέβαια, τα μελτέμια και οι ψηλές θερμοκρασίες θα επανέλθουν, αν και όχι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή