Survivor 2024: «Πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου» – Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη Μπολέτση μετά το τέλος του παιχνιδιού


Survivor 2024: «Πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου» – Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη Μπολέτση μετά το τέλος του παιχνιδιού


Διαφ.


Το Survivor 2024 τελειώσε και όλοι οι παίκτες αποχαιρετούν το παιχνίδι με συγκίνηση.Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Φάνης Μπολέτσης μετά τον τελικό του Survivor, όπου και τερμάτισε δεύτερος.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε φωτογραφίες από όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και τα συναισθήματα που βίωσε αυτούς τους έξι μήνες.

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: «Πριν το Survivor έλεγα “Τι θα κάνω από δουλειά, έχω να πληρώσω λογαριασμούς” – Άκουγαν ότι είμαι από την Αλβανία και απαντούσαν…»

Η πρώτη ανάρτηση του Φάνη Μπολέτση μετά το τέλος του Survivor

«Πριν 6 μήνες, ίσως πήρα την πιο τρελή απόφαση της ζωής μου.. Πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω, αλλά συνάμα τόσο μοναδικά και έντονα..

Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο που με διακατέχει είναι χαρά ευγνωμοσύνη και περηφάνεια..

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα φιλαράκια μου μέσα στο παιχνιδι που έμειναν δίπλα μου μέχρι το τέλος, αλλά και στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες που ήταν πάντα εκεί για εμάς..

Δεν το μετάνιωσα λεπτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει τις ψυχικές αντοχές να το κάνει..Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα.. Ειστε η μεγαλυτερη μου νικη.Πάντα δίπλα μου στις όμορφες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».


Πηγή