Διαψεύδει τα πάντα ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν είμαστε ζευγάρι…» (video)


Διαψεύδει τα πάντα ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν είμαστε ζευγάρι…» (video)


Διαφ.


Παρουσιαστές του Europride στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (29/6) ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τους οποίους ο κόσμος υποδέχθηκε με τεράστια θέρμη!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δεν τα «μάσησε» ο Καπουτζίδης: «Το Pride θα έπρεπε να γιορτάζεται από όλους, γίνεται για εμάς που…» (video)

«Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε».

«Όχι, όχι ποτέ! Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ! Ποτέ… Θεέ μου… Ξέρετε οι φίλοι, όταν ακουμπάς τον φίλο σου είναι αμήχανο…» συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με χιούμορ: «Το κάνει λες και τον κακοπαντρέψαμε».


Πηγή