Πάτρα: «Ήξερε για τη σεξουαλική του ταυτότητα αλλά ποτέ…» – Τι υποστηρίζει η μητέρα του 15χρονου


Πάτρα: «Ήξερε για τη σεξουαλική του ταυτότητα αλλά ποτέ…» – Τι υποστηρίζει η μητέρα του 15χρονου


Διαφ.


Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 15χρονου σην Πάτρα από τον πατέρα και το θείο του έρχονται για να πειπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στο «TLive» και αναφέρθηκε τόσο στον τρόπο με τον οποίο έμαθε για το περιστατικό, όσο και στο γεγονός ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβησαν αυτά!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πάτρα: «Έχω φάει πολύ ξύλο, βοήθεια, θα πεθάνω…» – Η κλήση του 15χρονου στο 112 μετά την επίθεση του πατέρα και του θείου του

«Ήξερε για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά ποτέ δεν το δέχτηκε» αναφέρει η μητέρα του 15χρονου.

Στην συνέχεια καθηλωτικά περιγράφει:

«Δευτέρα βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “μαμά βοήθεια”. Μετά λιποθύμησε, μίλησα με κάποιους που ήταν κοντά του. Είχε φύγει από το σπίτι, ζήτησε βοήθεια από κάποιους φίλους του. Είχε καλέσει αστυνομία και ασθενοφόρο ο ίδιος. Ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Τώρα τον κρατάμε μέσα για προληπτικούς λόγους. Τον χτύπησαν ο μπαμπάς του και ο θείος του γιατί άργησε να γυρίσει στο σπίτι. Τον πήρε και μια φίλη του τηλέφωνο να πάει στην πλατεία για 10-20 λεπτά και ο μπαμπάς δεν ήθελε».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι ο ξυλοδαρμός δεν συνέβη γιατί ο 15χρονος του αποκάλυψε τη σεξουαλική του ταυτότητα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του ανήλικου: «Ήξερε για τη σεξουαλική του ταυτότητα από πέρσι τον Αύγουστο αλλά ποτέ δεν το δεχόταν και τα έβαζε μαζί μου ότι εγώ φταίω».

Η ίδια ανέφερε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και θείος χτύπησαν το παιδί ή την ίδια: «Ήταν φοβισμένο, τρομοκρατημένο. Πόναγε στα πλευρά του και μπροστά στο θώρακα. Δεν μου περιέγραψε πώς τον χτύπησαν. Κάθε φορά που πήγαινα να τον ρωτήσω τον έπιανε σαν σοκ.

Σε μένα είχε σηκώσει χέρι αρκετές φορές, αλλά στα παιδιά ποτέ, γι’ αυτό μου έκανε τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα, φοβόμουν, ήμουν μόνη μου. Με πίεσε ο ίδιος για να έχει την επιμέλεια. Με απειλούσε να πάρει τα παιδιά με το ζόρι. Φοβόμουν και την έδωσα.

Τα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν, θέλουν να είναι με τον μπαμπά τους. Εκτός από τον γιο μου που θέλει να είναι μαζί μου. Σε εμένα θα μείνει ο μικρός, να γλιτώσει το παιδάκι μου να ζήσει μια ήρεμη ζωή από εδώ και πέρα. Αυτή είναι η επιλογή του, δεν μπορούμε να του επιβάλλουμε εμείς τι θέλουμε να κάνει. Ο θείος του το είχε ξαναχτυπήσει και εκείνον και εμένα. Όταν έκανα εγώ τη μήνυση, είχαν κρυφτεί και είχε περάσει το αυτόφωρο».


Πηγή