36 ώρες επιφυλακής από την Χριστίνα Σούζη: «Έρχονται έντονα φαινόμενα – Θα χτυπήσουν την Αττική και νωρίτερα ξεκινώντας από…»


36 ώρες επιφυλακής από την Χριστίνα Σούζη: «Έρχονται έντονα φαινόμενα – Θα χτυπήσουν την Αττική και νωρίτερα ξεκινώντας από…»


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε στο καιρικό σκηνικό των επόμενων ωρών, με την έμπειρη μετεωρολόγο να κάνει λόγο για τα φαινόμενα, που θα μας απασχολήσουν, καθώς και το πότε θα υποχωρήσουν.

Η ίδια σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ, ότι στη Βόρεια Ελλάδα κατά κύριο λόγο σήμερα (3/7), ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές, καταιγίδες και τοπικά πιο έντονα φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με μερικές μπόρες μονάχα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η εξέλιξη των φαινομένων πλησιάζοντας στο τέλος της εβδομάδας

Οι άνεμοι θα πνεύσουν μέχρι και στα 6 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 35 βαθμούς, κάτι που θα δούμε και στην Αττική, όπου δεν αποκλείεται στα βόρεια της να εντοπίσουμε μερικές τοπικές μπορές, κάτι για το οποίο μίλησε και ο Τάσος Αρνιακός, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα, με τον υδράργυρο στους 31 βαθμούς.

Την Πέμπτη (4/7), ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα από το μεσημέρι κι έπειτα στα ηπειρωτικά να εξασθενούν, και δη από το απόγευμα, υποχωρώντας καθολικά, όπως όλα δείχνουν.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή